KRÁSNÝ VÍKEND NA MĚŘÍNĚ !!!

09.05.2010 23:13

Druhý květnový víkend jsme strávily, v čistě dámském složení, na Měříně, kde jsme se rozhodly zase potrápit svá těla. Sešlo se nás 23 a hned na začátku nás čekalo moc  příjemné překvapení - luxusně zrekonstruované pokoje. Cítily jsme se jak v hotelu Hilton a opravdu nám bylo moc krásně.

Progam byl bohatý a hned v pátek večer jsme vyzkoušely tělocvičnu a zvládly první taneční choreografii. Šlo nám to moc pěkně a po hodině aerobiku jsme se vydaly do místní restaurace a dávaly si samé vyhlášené dobrůtky. Ale únava zapůsobila a hlavně jsme musely načerpat sílu na druhý den, tak jsme se rozešly do pokojů k pokojnému spánku :-)

Předpověď počasí nebyla příliš potěšující, ale k naší velké radosti se meteorologové spletli a nám celé dva dny svítilo sluníčko. Proto jsme využily k procházkám nádherné okolí hotelu a na břehu Vltavy jsme se mohly i chvíli opalovat :-) Co víc, jedna naše otužilka Ivča, se vykoupala :-) To byla vážně velká odvaha!!!

Sobotní ranní lekce byla posilovací a  na odpoledne jsem připravila, troufnu si napsat, master choreografii. Bylo neuvěřitelné, jak jste ji zvládly a jak krásný pohled na mou "taneční skupinu" byl. Navíc hudba nás hnala k ještě vyššímu výkonu a po hodině jsme opravdu padaly vyčerpáním :-)

Ale všechny jsme věděly, že nás čeká regenerace, bazén a večer zase příjemné posezení v restauraci. Pro některé toto posezení pokračovalo v místním Saloonu a končilo v brzkých ranních hodinách :-)

V neděli jsme spojily všechny choreografie dohromady, krásně si zatančily, uvolnily svaly ve vířivce, v bazénu a po dobrém obědě jsme se rozjely do svých domovů. Musím říct, že to byl jeden z nejkrásnějších víkendů, který jsme zažila a moc Vám všem děkuju zas a znovu, jak skvělá parta jste :-)

Další víkend se ponese v novém duchu, a proto sledujte moje webovky, abyste měly včas veškeré informace :-)

 

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.